Quick easy but so relaxed... Relaxdag in Brabant

Bij deze Relaxaanbieding in Brabant is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en lekkers
  • Hot Stone massage; deze deelmassage (naar keuze rug schouder nek of benen) is een unieke ervaring en heeft een zeer ontspannende werking door de combinatie van warmte, druk van de stenen en de heilzame werking van essentiele oliën
  • De hydra-experience; korte hydraterende en ontspannende gezichtsbehandeling. Na de reiniging brengen we een zeer hydraterend masker aan. Ook hierbij gebruiken we de helende warme stenen om de werkstoffen van het masker optimaal in te masseren
  • Deel pakking naar keuze: cacao, modder of algen

Prijs: € 97,00 p.p.

Uitbreidingsmogelijkheden:

  Uitbreidingsmogelijkheden 

  • Van deelmassage naar volledige massage (naar keuze manueel of met Hot Stones) € 20,50 p.p. 
  • In plaats van hydra-experience een Remineralizante behandeling medium: reiniging, peeling, remineraliseren, massage en masker € 15,- p.p. 
  • Van deelpakking naar volledige pakking € 15,- p.p. 
  • Wassen en (droog)fohnen van de haren € 19,50 p.p.

Toeslagen

  Indien u met een oneven aantal personen komt wordt er eenmalige toeslag (1x) berekend van: € 25,00.

  Op zondag rekenen wij een toeslag van € 20,00 p.p.

  De benodigde handdoeken, badjassen en slippers (= comfortpakket) zijn bij ons aanwezig en liggen voor u klaar. Bijkomende kosten hiervoor zijn € 9,50 p.p. Uiteraard bent u vrij om uw eigen spulletjes mee te nemen.

  De prijs van dit beauty arrangement in Hapert is geldig tot en met 31 december 2024.

Relax DAG aanbieding in Brabant

In Hapert hebben ze een uitgebreid Beauty Centrum in mediterrane sfeer gecreëerd, waarin ze u alles bieden op gebied van Beauty. Echter zonder massaal of onpersoonlijk te zijn.

Het beauty center in Hapert

Het centrum biedt per dag, aan hooguit 6 tot 8 arrangement gasten plaats waardoor ze in de gelegenheid zijn u een zeer uitgebreid arrangement te bieden voor een heel schappelijke prijs. Wanneer u graag extra behandelingen wenst kunt u dit bij voorkeur vooraf afspreken. Indien uw arrangement wordt afgesloten met een dag-make-up, gebeurt dit in het boutique-gedeelte van het centrum. Hierbij bent u in de gelegenheid om de snuisterijen te bewonderen. Introductie Cosmetica merk Osaine Geef de huid al het goede van de zee. Actieve ingrediënten van speciaal zeewier hebben karakteristieke overeenkomsten met de stoffen die aanwezig zijn in de huid en zorgen daarom voor een frisse en verzorgde uitstraling.

8.5 | 8 reviews

Reviews van gasten

Ingrid Franssen

10

Prima verzorgd! Lekker relaxe, en vriendelijk personeel.

Bregje rombout

9

Was echt heerlijk ik heb er van genoten.

Anoniem

7

fijne behandeling, wel een directe manier van advies geven zonder in te leven in te leven in de persoon. verder prima

Anoniem

9

Het arrangement was super meegevallen. He was echt even relaxen en genieten.

Anoniem

8

Lekker kleinschalig en prima verzorging. De tijd stond even stil, heerlijk.

J. Popping

9

We waren zelf iets te laat, maar daar werd niet moeilijk over gedaan. Het personeel stelde zich netjes voor en legden ons goed uit wat de bedoeling was. Erg prettig. De massages waren heerlijk.We zijn tevreden en ontspannen weer weg gegaan.

Anoniem

8

met twee vriendinnen een leuk middag in Hapert gehad. De behandelingen waren goed verzorgd en het personeel was behulpzaam. De "aankleding" wat betreft drankjes had wat beter gekund.

Anoniem

8

vriendelijke mensen en alles goed verzorgt

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • Beauty Center
 • Zonnebank

Onze partner

Pure verwennerij in Brabant

Onze enthousiaste medewerkers van het beautycenter te Hapert vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.

Kleinschalige beauty locatie

Zodra u de deur binnen gaat bij het beautycenter, koestert u zich in een ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten. Zo ervaart u in de Silence Room de helende werking van de Hot Stones, voor zowel het lichaam als het gezicht.

Van top tot teen verzorging

Van enkel je haar laten knippen of een manicure tot één van onze geheel verzorgde beautyarrangementen. Natuurlijk zijn alle behandelingen ook los bij ons te boeken. Daarnaast zijn we al vele jaren onder andere gespecialiseerd in het behandelen van cellulite- en afslank-problemen via de endermologie-methode.

Persoonlijke aandacht

Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.