Wellness en Beautydag Endless Love met uw geliefde

Dit arrangement is inclusief:

  • Ontvangst met snoeperijen.
  • Cacao pakking; helemaal gewikkeld in cacao krijgt u een heerlijk luxe gevoel. Maar het werkt ook nog ontslakend en afslankend. Beter bestaat niet!
  • Luxe kaviaar gezichtsbehandeling; kaviaar eten is decadent, maar wat is dan een behandeling op basis van kaviaar? Alle waardevolle ingredienten zullen opgenomen worden door de huid en deze zal niet alleen geweldig aanvoelen maar uiteraard nog mooier stralen.
  • Walking on clouds; zo voelt u zich na deze voetbehandeling! De spa-massage, etherische olien en het masker zullen hun werk doen.
  • Champagne lunch; heerlijk vers geurend brood(jes), luxe beleg en natuurlijk champagne maken dit arrangement compleet.
  • Mexicaanse Hot Stone massage; loom en lui van al dat lekkers starten we met de Hot Stone massage. Wellness ten top!

Prijs: € 174,50 p.p. op basis van 2 personen.
Op zondag rekenen wij een toeslag van € 17,50 p.p. Bent u met een oneven dan betaalt u € 25,00 extra.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Heerlijke beautydag met uw geliefde beleven

Verwen uw geliefde! De uitdrukking "De liefde van de man gaat door de maag" klopt, maar is zeker ook bij de vrouw van toepassing. Luxe verwennerijen, chocolade, massages... Hmmm... daar gaat iedereen toch voor! Verwen daarom uw geliefde -of uzelf- met het arrangement "Endless Love"!

Arrangement Endless Love

Cosme biedt u heerlijke arrangementen in een kleinschalig beauty center. Onze enthousiaste medewerkers vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor verzorging en ontspanning van top tot teen.

All-inclusive formule

Koffie, thee, water, vruchtensap, lunch, hapjes zijn inclusief bij alle arrangementen. Beautyarrangementen zonder sauna Omdat steeds meer mensen behandelingen verkiezen boven het sauna bezoek hebben wij ons gespecialiseerd in het aanbieden van heerlijke volledige arrangementen zonder sauna! De gemoedelijkste beautyarrangementen Onze enthousiaste medewerkers van Cosme vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor verzorging en ontspanning van top tot teen. Bij ons draait het nog om persoonlijke aandacht. Uw wensen zijn onze zorg. Om dit te realiseren ontvangen wij maximaal 6 tot 8 arrangementengasten per dag. Kapsalon Na een dag van ontspannen voel je je geweldig om dit gevoel geheel uit te kunnen stralen bieden wij u alle service van een kapsalon. Ruime behandelkamers en schoonheidssalons Wij hebben één-, twee- en 4-persoonsruimtes in de schoonheidssalon. Hierdoor blijft u lekker bij elkaar en heeft u privacy waar nodig. Relax Knusse ruimte waar je je meteen thuis voelt, om heerlijk te ontspannen, rustig samen te eten en te praten of even lekker te relaxen. Tijdens de donkere kille dagen bied de haard heerlijke warmte. Spirituele knipoog Cosme benadert schoonheid graag bijzonder. Wij bieden u ook arrangementen met een spiritueel tintje.. Alle behandelingen in deze arrangementen verwennen en behandelen de huid, lichaam, geest en ziel. Ze werken met kleurenenergie die emotionele stress tegengaan, maken blokkades los en doen het energiepeil, de levensvreugde en het zelfbewustzijn toenemen. Ze benaderen de mens "holistisch", dat wil zeggen in zijn totaliteit van lichaam en geest. De producten die gebruikt worden houden de innerlijke en uiterlijke schoonheid in balans, tussen dat wat men ervaart en voelt. Tuin In onze stadstuin kunt u volledig beschut ontspannen.Vriendelijk en vakkundig personeelAls laatste in de rij maar wel een essentieel onderdeel voor een geslaagde dag en zorgen voor evenwicht.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • Beauty Center
 • Zonnebank

Onze partner

Pure verwennerij in Brabant

Onze enthousiaste medewerkers van het beautycenter te Hapert vertroetelen u graag in gemoedelijke Brabantse sferen. Bewust hebben wij gekozen om u in een knusse omgeving toch een zeer compleet centrum te bieden. Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.

Kleinschalige beauty locatie

Zodra u de deur binnen gaat bij het beautycenter, koestert u zich in een ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten. Zo ervaart u in de Silence Room de helende werking van de Hot Stones, voor zowel het lichaam als het gezicht.

Van top tot teen verzorging

Van enkel je haar laten knippen of een manicure tot één van onze geheel verzorgde beautyarrangementen. Natuurlijk zijn alle behandelingen ook los bij ons te boeken. Daarnaast zijn we al vele jaren onder andere gespecialiseerd in het behandelen van cellulite- en afslank-problemen via de endermologie-methode.

Persoonlijke aandacht

Voor verzorging én ontspanning van top tot teen.